澳门新用户注册送68[线路检测]-欢迎您

  • <em id="qpugu"><ruby id="qpugu"><u id="qpugu"></u></ruby></em>

    <dd id="qpugu"></dd>

  • <progress id="qpugu"><pre id="qpugu"></pre></progress>
    <th id="qpugu"><pre id="qpugu"></pre></th>

  • <th id="qpugu"><pre id="qpugu"><dl id="qpugu"></dl></pre></th>
    • slidebg1
    • slidebg1
    • slidebg1

    Fairfield Township

    Council Chambers

    The existing Council Chamber was well overdue for renovations. Our design solution included covering the walls with a smooth stucco finish to remove the institutional feel of the concrete block that existed. At the base of the walls, we selected a wood-look wainscot, a durable product that handles the scuff from the users, the benches, and the police officers equipment. The ceilings and lighting were completely transformed. We replaced the high ceilings and low-pendant fixtures with a slightly lower, angled wood-look ceiling with light wells where the lights were recessed, creating a much more open feeling. At the front dais, we added a low soffit to create a focal point with signage. We matched all new wood-look items to the existing dais.

    Project Details

    • Cost: $200,000
    • Completion Date: April 2014
    • Location: Fairfield, New Jersey
    • Category: Renovation
    • Owner: Mr. Joseph Catenaro, Township Administrator
    澳门新用户注册送68