澳门新用户注册送68[线路检测]-欢迎您

  • <em id="qpugu"><ruby id="qpugu"><u id="qpugu"></u></ruby></em>

    <dd id="qpugu"></dd>

  • <progress id="qpugu"><pre id="qpugu"></pre></progress>
    <th id="qpugu"><pre id="qpugu"></pre></th>

  • <th id="qpugu"><pre id="qpugu"><dl id="qpugu"></dl></pre></th>
    • slidebg1
    • slidebg1
    • slidebg1
    • slidebg1
    • slidebg1
    • slidebg1

    Seton Hall University

    Living Room / Commuter Lounge

    Project included the conversion of 4,000 square feet of underutilized space that provides students a relaxing place to convene for study and/or socialization either prior to and/or after class. The space includes: Student Reading Area; Reading/Study Carrel Area; Wireless Commuter Café; Kitchenette Area; and Game Room/Pool Table Area.

    Project Details

    • Cost: $450,000
    • Completion Date: Sept. 2008
    • Location: Orange, New Jersey
    • Category: Renovations
    • Owner: Mr. Leon Vandemuelebroeke, Director of Facilities
    澳门新用户注册送68